Kezdődik amivel végződik

2010.02.08. 00:32

Igen, a mai nappal kezdetét veszi az utolsó félévem az egyetemen.

Igencsak vártam ezt a napot, de főleg a július elejét várom, hogy a kezembe kapjam a papírom,és itthagyhassam ezt a retket:D

 

Igencsak megvagyok pakolva kreditekkel(47), szigorlatokkal(2+1), és még egy nyelvvizsgával is(ez mind 4hónapon belül esedékes) és még egyéb izgalmak is várhatóak nyáron, szóval fel kell kötnöm a felkötnivalót.

Tűnődtem,hogy mindez hogy fog beleférni az életembe,és arra jutottam, hogy lemorzsolom a facebook időelcsesző alkalmazásaimat (farmville, happy akvarium, zooville, jewerl, és a többi motyó,ami miatt 0-24ben fagy a gépem), és a twitteren se lógok ennyit.

Először is egy naaagy rendrakással kezdek: bescallelem az ősrégóta halogatott cuccokat záros időn belül, és kialakítok egy többé-kevésbé tartható napirendet.
Mely tartalmazza, hogy legkésőbb fél1kor fekvésdöglésalvás, új kontár post legalább2naponta, új könyvajánló legalább2hetente, és minden nap tanulok legalább egy kicsit, legalább egy fél oldalt. Rá kell vennem magam, hogy először elvégezzem a 'big quest'-et, és aztán a maradék időt osszam be az élvezeti cikkekre...

Nehéz lesz, de a kedvetekért megteszem:) Diplomás Kontár leszek:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kontaroff.blog.hu/api/trackback/id/tr431738114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mainstream 2010.02.09. 00:40:41

Kedves Kontár!:)
Kívánom neked, hogy minden, amit elterveztél sikerüljön, és remélem együtt vesszük át azt a papírt (szeptemberben kapjuk csak kézhez).
Azért diplomásként már el kellene gondolkodnod a névváltáson, hiszen hivatásos leszel, nem kontár:) Méghozzá olyan, akinek sokkal több tapasztalata van, mint legtöbbünknek! :)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.02.09. 00:44:06

@Mainstream: kedves társbloggerem:)
remélem tényleg együtt szabadulunk majd szeptemberben:)
akkor majd a nevem átírom hivatásosra:D
süti beállítások módosítása