Mire jó a twitter, iwiw, facebook, meg ez a többi időelcseszés?

Tény, hogy rengeteg időt el lehet rájuk pazarolni,de haszna is van annak, hogy az ember kommunikál, párbeszédeset játszik a többiekkel. Nézzük az elmúlt 7 történéseit:

Twitter:

@kontarblog Help! melyik az a spot,amiben a csaj ruhákat próbál,de a pasinak egyik se tetszik,és a végén a nő agyoncsapja1nagy katalógussal?(Quelle?)

Rá 5percre már jön is a válasz:

drpuszi OTTO :-) http://www.indavideo.hu/video/Miert_kell_a_noknek_Otto_katalogus/

Mivel én nem ismerem annyira ezeket a cégeket, a fenének nem ugrott be az Otto neve, guglizgathattam én rá,hogy 'nő csapkod férfit párna katalógus' random sorrendben... illetve jópár állatfaj kihalt volna,mire véletlenül ismét belebotlom.

 iwiw:

Osztálytalálkozó szervezés:) iwiwen fent van mindenki, még aki havonta1x jut csak net elé,és egy Alföldi kistanyára költözött már el, így el lehet érni, mégha a telefonszáma azóta 4x változott is, és a férje nevét is felvette...

 facebook:

Időben megtudni,hogy bombariadó van a suliban, és ne indulj el délután 2-ig sehova.
Megfizethetetlen.
Minden másra ott a Mastercard:D

gmailchat:(többszeméllyes:D) /bár nem szorosan ide tartozik,de ide kívánkozik/

utolsó percben(leadás előtt 5órával) nekiállós csoportos beadandó feladat felosztás, menektözben adódó parák lebeszélése, és kitárgyalás, 10perccel óra előtt még ki tudná kinyomtatni? Jobb eszköz erre nem is kell:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kontaroff.blog.hu/api/trackback/id/tr601847995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vida Ági · http://twitter.com/vidaagi 2010.03.19. 11:07:29

Egy példa: szilveszterkor egyik ismerősöm kiírta Twitterre, hogy sajna elmarad a buli, amire készült, így egyedül szilveszterezik. Meghívtam hozzánk. 2 óra múlva már itt is volt :)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.03.19. 11:10:58

@Vida Ági: :)
nekem az tetszik,mikor valakinek kiírja a fb, hogy 'állapota kapcsolatban' ,vagy 'állapota egyedülálló'
10percen belül tuti alákommenteli valaki: erre iszunk:)
süti beállítások módosítása