Hírlevél lejelentkezés

2009.10.24. 23:30

Megpróbáltam lejelentkezni az egyik hírlevélről(nana), mert már nem érdekel, nem nézem rég óta, csak a fiókom telik tőle.

Rákattintok a levél végén a lejelentkezés gombra.

Ehhez a funkcióhoz be kell jelentkezned.

Szuperjó, jelszóra se emlékszem már. Jelszó elküld, belép az oldalra. Nem igazodik el. Vissza hírlevélhez, rákatt a leiratkozás gombra.

Csak akkor  lehet leiratkozni, ha minden adatot megad.

Szuperjó, adjak meg minden adatot, ami az adattörvény változása miatt változott, hogy aztán leregisztrálhassam magam az adatlapról.Kötelező volt bepipálni az érdeklődéshez valamit. De ha nem érdekel semmi pl?

Kvárzi újra kellett regisztálnom, hogy leiratkozhassak a hírlevélről,de a regem megmaradjon (mindmegettéhez is ez van) . Szuper rendszer, gratulálok...

 

Nézegettem a cikkeket.(sicc)

Ezen megakadt a szemem. Találó címadás.

Ja, és akkor azt már nem is mondom,hogy nem sikerült rájönnöm, hol vannak a képek?!?!

A címre nem lehet kattintani, a képre kattintva ugyan ez az oldal jön be, és csak nyomtatás/küldés gomb van lejjebb. Hol a galéria???

Liptai Caludia és az ijesztő plasztikák - képgalériák

A bejegyzés trackback címe:

https://kontaroff.blog.hu/api/trackback/id/tr941472920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása